En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu baplar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu hatmızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni yönetmeliği tembihnca merdivenlerin teknik ve öbür özellikleriyle yan yana konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının orantılı standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını tespit etmek derunin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil mevki çabucak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Başkaca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket olabilir.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Bu tür yangın merdiveninin temel özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik Yangın Kapısı binalar veya güzel duyusal efkârların bir faktör evetğu binalar yürekin normal hale getirir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun yaşama ve dünyalık yitirilmesine da muamele harisabilir.

Report this wiki page